Welkom bij Hofstede Kloosterstein.
 

Overnachten in een tinyhouse 

 

Op een unieke locatie midden in het Groene Hart staan onze twee nieuwe Tinyhouses, wij noemen ze ook wel de: "Boerenbuurt huisjes". Met een vrij uitzicht over het Nederlandse polder landschap. Vanaf de veranda geniet je van rust en ruimte van polder Stein.

De huisjes staan in een zogenaamd geriefbosje en liggen op ongeveer 200 meter van ons boerenbedrijf. Op sommige dagen lopen de koeien ook letterlijk bij je voor de deur. Deze tiny houses zijn ingericht voor twee tot vier personen.

Ons bedrijf ligt tussen Haastrecht en Gouda, twee plaatsen die met de fiets of lopend (Haastrecht) uitstekend bereikbaar zijn. Indien nodig kun je bij ons ook (elektrische) fietsen huren. Op een kleine 10 minuten bevindt zich station Gouda Goverwelle. Vanaf dit station ben je binnen een uur in het centrum van Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag en Leiden. Uniek voor wie verblijf op een rustige locatie wil combineren met de cultuur van de grote steden.

Vanaf de huisjes kun je prachtige wandelingen of fietstochten maken in de polderomgeving. Ga fietsen of wandelen rond de Reeuwijkse Plassen, fiets naar de molens in Kinderdijk of maak een rondje langs Gouda, Schoonhoven en Oudewater, drie prachtige oude steden. Of geniet van het polderlandschap in de Krimpenerwaard.

De huisjes liggen in de buurt van onze camperplaats. Voor alle gasten is er een kleine terreinwinkel, met het Boerenijs van onze boerenburen uit Stein. Verder natuurlijk kaas, drankjes en de Boerentrots biertjes. In Haastrecht vind je zeven verschillende eetgelegenheden, waarvan er elke dag wel een geopend is. Daarnaast is er een Echte Bakker, een Keurslager en een Supermarkt. Je verblijft dus midden in de polder, maar hebt alle voorzieningen vlakbij.

Boek nu en verzeker je van een van de mooiste plekjes in het Groene Hart.

Reserveren?Praktische zaken

  • Minimaal verblijf van 2 nachten in het weekend of 3 nachten doordeweeks
  • Aankomstdagen alleen op maandag en vrijdag 
  • Zondag tot donderdag € 100,- per nacht
  • Vrijdag tot zaterdag € 150,- per nacht
  • Zonder ontbijt 
  • Inclusief handdoeken en beddengoed