Welkom bij Hofstede Kloosterstein.
 

Overnachten op Hofstede Kloosterstein

Het is elke dag weer genieten op deze prachtige plek in de Krimpenerwaard aan de rand van Gouda en de Reeuwijkse plassen. Wij willen deze locatie graag delen met meer mensen, dus voel je vrij om te komen overnachten op onze prachtige camperplaats midden in de natuur. 

Onze camperplaats ligt midden in de polder, een heerlijke rustige plek tussen de weilanden. Wij bieden 18 geheel verharde plaatsen naast de moestuin en op het grasveld zijn er 7 plekjes met prachtig vrij uitzicht op de polder. De camperplaats hoort bij ons melkveebedrijf en ons rusthuis voor paarden, maar de stallen liggen op ruim 100 meter afstand.

Het centrum van Gouda ligt op 15 minuten fietsen over een mooi landelijk dijkje, grotendeels alleen fietspad. Op 7 minuten lopen sta je midden in het centrum van Haastrecht, hier vind je 6 restaurants, waarvan een deel ook bezorgt, een supermarkt en andere voorzieningen.

Vanaf onze camperplaats kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Een polderwandeling van 3 km, langs een kaasboerderij de Twee Hoeven, start vanaf het bedrijf.

Sanitair, waterpunt en elektra zijn aanwezig. De camperplaats is selfservice zonder aankomst en vertrektijden. Betaling gaat per nacht en de kosten bedragen 25 euro inclusief stroom en toeristenbelasting.

Tot binnenkort?

Reserveren?
Plattegrond


 

Meer informatie over bezienswaardigheden en activiteiten in de Krimpenerwaard vind je op in de Krimpenerwaard.